Welkom bij Brainporthotel Welkom bij Brainporthotel Welkom bij Brainporthotel Welkom bij Brainporthotel

Welkom bij Brainporthotel

Brainport hotel, overnachten in de slimste regio

Het Brainport hotel is een kleinschalig en stijlvol boutique hotel, midden in het centrum van Geldrop. Het is er gezellig winkelen. De imposante kerk en ook het kasteel van Geldrop met de prachtige kasteeltuin zijn op loopafstand en beiden de moeite waard om te bekijken. Tegelijkertijd is het een mooie uitvalsbasis om de rest van de regio te verkennen met de A67 op twee minuten afstand. Zo zit je binnen een kwartiertje al in het levendige hart van Eindhoven. Ook is het mogelijk om ontspannen een balletje te slaan op de golfbaan, drie kilometer verderop.

De kleinschalige opzet met kamers en appartementen schept een persoonlijke sfeer. Wij kunnen onze gasten de aandacht geven die ze verdienen. De kamers vanzelfsprekend voorzien van wifi, sfeervol ingericht en rookvrij.

Ontbijt

Begin de dag goed met een lekker en voedzaam ontbijt in het Brainport hotel. Wij bieden het aan in buffetvorm met een ruime keus uit verse producten, waaronder brood, fruit, melkproducten, koffie en thee. Goedemorgen! Krantje erbij?

Diner/ Lunch

Het inpandige restaurant is van een Italiaanse eigenaar die de authentieke smaken uit zijn eigen land goed over weet te brengen naar Geldrop. Reserveer om zeker te zijn van een plaatsje in Piazza Italia en proef de sfeer én het eten. Met mooi weer kunt u gebruik maken van het terras of de tuin.

De ideale ligging midden in het centrum van Geldrop zorgt dat er meer restaurants, en ook lunchrooms, cafés en bars om de hoek zijn op het horeca plein. 

Reserveren of vragen? Neem contact op.